HOME » SLOVENSKO » NOVICE

KAJ SE DOGAJA V POISSON IVY PSARNI?

June 2022

MAMA VSEM NAŠIM MLADIČKOM

Mladički rastejo in imajo najboljšo "drugo" mamo. V naši psarni nam je všeč, da naši mladički spoznajo vse naše pse. Ampak ona, ona je en poseben pes, ona je druga mama vsem našim leglom in to je naša amstaffica Bitch, najboljša mama in učiteljica za vse naše mladičke.

Read more »

SEM SAMO ENA VESLA BULTERIERČICA

Z vami smo želeli deliti en veseli, zabavni in smešni trenutek, kako se veliki sestri Adi odpelje od veselja, ko se podruži s svojimi mlajšimi sestrami in bratci. Kaj naj rečemo? Pri nas je pač veselo vsak dan.

Read more »
May 2022
April 2022

BULTERIER MLADIČKI

Živjo svet, moje ime je Ada. Sem ena zelo vesela bullčica. Obožujem ljudi in ne znam biti na miru, saj mi moje vesele tačke tega ne pustijo. 

Read more »

VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE

𝕎𝕖 𝕝𝕠𝕧𝕖 𝔼𝕒𝕤𝕥𝕖𝕣! 𝕎𝕙𝕖𝕟 𝕖𝕝𝕤𝕖 𝕔𝕒𝕟 𝕪𝕠𝕦 𝕓𝕚𝕥𝕖 𝕤𝕠𝕞𝕖𝕠𝕟𝕖’𝕤 𝕙𝕖𝕒𝕕 𝕠𝕗𝕗 𝕒𝕟𝕕 𝕙𝕒𝕧𝕖 𝕚𝕥 𝕓𝕖 𝕔𝕙𝕠𝕔𝕠𝕝𝕒𝕥𝕖? (unknown)

Read more »

OD SEDAJ NA VOLJO TUDI ZMRZNJENA SPERMA OD HARRY

Prejšni petek smo se odločili, da se odpravimo na obisk k reprodukturju v Avstrijo. Bil je že čas da pregledamo, kako kvalitetno spermo ima naš bull terrier Harry in si tudi to shranimo za prihodnost. Imamo odlične novice, Harry - Ice Court The Attorney ima odlično spermo.

Read more »

HULK JE 4ti TOP TERRIER 2021

Zelo smo veseli in ponosni, da je naš Hulk 4ti na lestivici TOP TERRIER 2021 in vse skupaj sta dosegla s svojim lastnikom Davidom, ki ga je tudi reprezentiral na prav vseh razstavah. Noro je opazovati, kako sta skupaj zrastla v prava profesionalca, tako smo ponosni na njiju in kako se Hulk ne samo na razstavah ampak tudi zunaj njih predstavlja kot pravi bulterjer: VESEL, STABILEN, SAMOZAVESTEN in VESEL PRAV VSAKEGA

Read more »

AMSTAFFI NAŠI, ŽELIMO VAM DOLGO IN ZDRAVO ŽIVLEJNJE

Najtežje se je vzreditelju posloviti od svojih mladičkov in ja prav ob vsakemu potočiš solzico, malo sreče in malo žalosti, kako pa le nebi ti si bil tisti, ki so ga prvi zagledali, ki si se jim prvi nasmejal, ko so se komaj postavljali na tačke, ti si bil tista varna točka njihovega življenja za dobra dva meseca in ja ti si tisti, kateremu je njihova mama vse to zaupala.

Read more »

PUPPY PAKETKI ŽE ČAKAJO

Kot vedno se zelo radi potrudimo, da pomagamo da je začetek v novem domu, kar se da manj stresen, zato vedno pripravimo novim lastnikom in našim mladičkom nekaj, kar jim le to pomaga.

Read more »
March 2022