NOVICE?

September 2022

BLOOM NAJLEPŠA NA RAZSTAVI MED 169 BULLČKI

Medtem ko smo mi doma čuvali nekaj posebnega je naša Bloom zmagovala na razstavi skupaj s Joao Hypolitom (Becky-nim vzrediteljem) bila je najlepša na razstavi, kjer je bilo kar 169 bull terrierjev in mini bull terrierjev, še kar ne vrjamemo...... Bloom has bloomed 🌸

Read more »

IMELI SMO PREČUDOVITO SOBOTO

Imeli smo super sobo, saj smo se z našimi najmlajšimi udeležili Bull Terrier zabave, ki jo je organiziral Društvo bull terrier Slovenija katerega velik del smo tudi mi. Naša Iva, je ena izmed soustanoviteljc društva, za kar je letos tudi prejela prav posebno nagrado. Srečanje je bilo tako zabavno, da težko opišemo, prav tako se je druženja udeležilo toliko bullčkov, za kar si niti predstavljati nismo mogli. Hvala vam za prečudovit dan. 

Read more »
August 2022
July 2022

IMAMO VELEŠAMPIONA

Kaj naj rečemo drugega kot kako zelo smo ponosni in hvaležni, da sodniki prepoznajo kvaliteto in predvsem vedno dodajo na ocenski listi pripisano PREČUDOVIT TEMPERAMENT. Naš Hulk je postal VELEŠAMPION, mi smo presrečni. Kaj vse so dosegli psi iz prvega legla je enostavno NORO, o temu smo lahko samo sanjali. 

Read more »
June 2022

MAMA VSEM NAŠIM MLADIČKOM

Mladički rastejo in imajo najboljšo "drugo" mamo. V naši psarni nam je všeč, da naši mladički spoznajo vse naše pse. Ampak ona, ona je en poseben pes, ona je druga mama vsem našim leglom in to je naša amstaffica Bitch, najboljša mama in učiteljica za vse naše mladičke.

Read more »

SEM SAMO ENA VESLA BULTERIERČICA

Z vami smo želeli deliti en veseli, zabavni in smešni trenutek, kako se veliki sestri Adi odpelje od veselja, ko se podruži s svojimi mlajšimi sestrami in bratci. Kaj naj rečemo? Pri nas je pač veselo vsak dan.

Read more »
May 2022
April 2022

BULTERIER MLADIČKI

Živjo svet, moje ime je Ada. Sem ena zelo vesela bullčica. Obožujem ljudi in ne znam biti na miru, saj mi moje vesele tačke tega ne pustijo. 

Read more »

VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE

𝕎𝕖 𝕝𝕠𝕧𝕖 𝔼𝕒𝕤𝕥𝕖𝕣! 𝕎𝕙𝕖𝕟 𝕖𝕝𝕤𝕖 𝕔𝕒𝕟 𝕪𝕠𝕦 𝕓𝕚𝕥𝕖 𝕤𝕠𝕞𝕖𝕠𝕟𝕖’𝕤 𝕙𝕖𝕒𝕕 𝕠𝕗𝕗 𝕒𝕟𝕕 𝕙𝕒𝕧𝕖 𝕚𝕥 𝕓𝕖 𝕔𝕙𝕠𝕔𝕠𝕝𝕒𝕥𝕖? (unknown)

Read more »

OD SEDAJ NA VOLJO TUDI ZMRZNJENA SPERMA OD HARRY

Prejšni petek smo se odločili, da se odpravimo na obisk k reprodukturju v Avstrijo. Bil je že čas da pregledamo, kako kvalitetno spermo ima naš bull terrier Harry in si tudi to shranimo za prihodnost. Imamo odlične novice, Harry - Ice Court The Attorney ima odlično spermo.

Read more »