We have american pocket bully puppies❤/ Imamo mladičke american pocket bully ❤

PASJA HRANA NEKMAR PET NUTRITION

Ker nismo ljudje, ki bi takoj sprejeli vse, se moramo o zadevah sprva prepričati sami. Prav tako je tudi do nas prišla hrana Nekamr Pet Nutrition. Ker produktom ne zaupamo, brez da ga sprva testiramo na svojih psih, smo to prav tako naredili. Z uporabo hrane Nekmar smo začeli avgusta. Probali smo vse okuse in linje Nekmar: Low Grain, Grain Free in Low grain monoprotein. 

 

Hrano lahko z naše strani samo prehvalimo: psi imajo odlično dlako, kakec je kompakten, količina kakca je normalna in kar je najpomembneje, psi jo jejo z veseljem in mladički se razvijajo odlično.

 

Poleg kakovostne hrane, moramo še pohvaliti, da je hrana pripeljana v najkrajšem možnem času medtem ko je zastopnik, zelo odprt in pripravljen pomagati ter svetovati.

 

Če bi morali izpostaviti okus, ki nam je najbolj všeč bi to bilo za mladičke sigurno Nekmar Puppy in Junior Grain Free, medtem ko za odrasle težko izpostavimo kak okus, saj so naši psi zadovoljni prav z vsemi. Moramo priznati, da jim okuse menjamo za vsako vrečo.

 

Po vidnih rezultatih in zadovoljstvu naših psov smo se odločili za sodelovanje z Alenom Pečnikom, zastopnikom za Nekmar hrano v Sloveniji.

 

NAMIG: Če te zanima hrana, kontaktiraj Alena in omeni, da si za hrano izvedel pri nas. Kaj to prinese, boš izvedel po pogovoru z njim. 

 

Kontaktiraš jih lahko tukaj ali jim slediš na facebooku in istagramu: