We have american pocket bully male puppy available❤/ Na voljo samček american pocket bully ❤

KAJ SE JE SKRIVALO V KOMOLCU?

Sedaj, ko je vse za nami lahko napišemo malo o temu. Naš Baraba je lansko leto zelo zašepal na sprednjo tačko, bil je v velikih bolečinah. Po posvetu z našo najboljšo veterinarko Neco, smo se odločili da bomo zadevo začeli reševati postopoma in seveda prva stvar je bila počitek in omejeno gibanje, saj se na slikah ni videlo nič. Zadeva se je zelo izboljšala, a kljub vsemu je naš Baraba še vedno malo pošepal tu in tam, čisto odvisno od dneva.

Po vsemu skupaj smo se odločili skupaj z veterinarko, da je potrebno zadevo bolje preveriti in pogledati kaj se dogaja v njegovi tački, zato nas je ta napotila k dr. Novaku na Kliniko Loko. Slišalo se bo zelo smešno, ampak bili smo tako veseli, ko je dr. Novak prijel Barabo in je ta pokazal bolečino. Vsi, ki imate doma stafforde veste kako zelo redko le ti pokažejo bolečino. 

Dr. Novak nam je podal diagnozo obraba sklepov, na obeh sprednjih tačkah in na obeh sklepih. Kaj drugega pričakovati, ko pa naš baraba najbolj obožuje lovljenje žogic in frizbija. Na enem komolcu, je bila obraba hujša kot drugje, zato smo se skupaj odločili, za artroskopijo in da vidimo, kaj se dogaja v njegovem sklepu. Odločitev je bila več kot očitno pravilna.

Kaj se je skrivalo v komolcu si lahko pogledate v naslednjih slikah.

Mislim, da mi pogled dr. Novaka, ko sem prišla po Barabo nikoli ne bo šel it spomina in izjava, da smo se pravilno odločili. Naj omenim, da se na slikah ni videlo nič. V takih primerih se velikokrat zamisliš, v kakšnih bolečinah je bil Baraba, kaj bi lahko storil drugače, bi moral že odreagirati na vsako šepanje? Zakaj, če je pa naslednji dan kot da se ni zgodilo nič? Iskreno, nimam pravega odgovora za vas. Se pa tu vedno vprašam in zamislim, kaj vse so naši psi sposobni prenesti tako bolečino kot tudi psihični napor. 

Moj nasvet, ki vam ga lahko dam je ta, da največ v teh trenutkih šteje veterinarska ekipa, ki stoji za vašim psom, s tem bi se rada zahvalila dr. Neci Jerkovic (Vet4pet) in dr. Novaku ter njegovemu timu (Klinika Loka), ki ste poskrbeli za našo Barabo in tudi da ste  z vašo strokovnostjo, način dela in prijaznostjo imeli pri meni 100% zaupanje. 

Sedaj sledi kontrolni pregled in en mesec strogega mirovanja. Upajmo, da bo okrevanje uspešno in bo Baraba ponovno tekaj naokoli brez bolečin. 

Baraba je že včeraj pojedel svoj obrok, danes pa takole počiva in jemlje svoje okrevanje zelo resno. Zahvaljujemo se tudi Vam vsem, ki mislite na njega in mu želite hitro ter popolno okrevanje.