LEGLO BULTERIER MLADIČKOV

V letošnjem letu imamo namen pariti dve naši bulterierki, to sta Bloom in Twist. Legla sta planirana v prvi in drugi polovici leta, vse pa je seveda odvisno od tega kdaj se bosta psički začeli ženit. Legla sta že skrbno načrtovana, v leglo vlagamo veliko časa in študije, da najdemo, kar se da najboljšo možno kombinacijo, da dobimo pse s stabilnimi karakterji, zdrave in predvsem lepe predstavnike pasme. Samce nikoli ne predstavimo dokler naše leglo ni potrjeno z ultrazvokom. vsak samec je skrbno izbran in za njega se peljemo po več tisoč kilometrov, samo da je kombinacija uspešna in res tisto, kar smo si začrtali. 

Bloom, ko je imela 6 tednov.

Twist, ko je imela 4 tedne.

Bloom in Twist sta sestrici, ki sta se skotili v našem prvem leglu

KDO JE BLOOM?

Bloom je naša zvezda, zaenkrat najbolj uspešna psička na razstavah iz naše vzreje. Njena koncentracija za delo je neverjetna. Seveda, kot se spodobi se njeno življenje vrti okoli hrane. Je psička zelo močne konstitucije. Na ven deluje kot tank, ampak znotraj zelo zelo nežna psička. Je edina psička, ki se je naučila odpirati prav vsaka vrata, a najbolj uživa ob crkljanju ali zaubljeno na svojem povštru. Je zelo stabilna psička, katera bo dala vse od sebe za svojega človeka in bo delala kot urica.

KDO JE TWIST?

Twist je sestrica od Bloom, tudi ona je zelo uspešna psička. Twist je en veseljak in pol. Dosti ljudi se jo ustraši ob njenem pogledu, kateri je njena velika kvaliteta, ampak znotraj tega pogleda se skriva najbolj sladka psička. Je psička, katera zelo pogosto izvaja svoje zoomije od veselja. Je zelo samosvoja in zelo rada raziskuje, a hkrati zelo uživa v delu s svojim lastnikom. Tudi ona je ena velika razvajenka, zjutraj ko se zbudi, nam ne uide, da se jo zbudi s sladkimi besedami: Dobro jutro Twiti! in seveda poljubčki.

KAJ VSE OPRAVIMO Z MLADIČKI?

 • Mladički bodo čipirani🛂
 • Redno razgliščeni💊
 • Cepljeni proti kužnim boleznim💉
 • Opravljen test sluha👂
 • Pregled srčka
 • Ultrazvok ledvičk🏥
 • Osnovni veterinarski pregled👩🏼‍⚕️

KAJ VSE DOBIJO OB ODHODU?

 • Rodovnik izdan iz strani KZS 📖
 • Pasuš📘
 • Navodila za "uporabo" bull terrierja📑
 • Pogodbo podpisano s strani novega lastnika in vzreditelja📝
 • Hrano, katere je navajen🍩
 • Ovratnico in povodec🐾
 • Posteljico🛌
 • in še kar nekaj dobrot, za lažji začetek🎁

Če so te naše punce navdušile in misliš da je bulterier pasma taprava za vas, potem nas kontaktirajte, da se spoznamo in skupaj dorečemo kako in kaj naprej. Kontaktirate nas tako, da izpolnete vprašalnik TUKAJ.

SVOJO SHOW KARIERO STA VZELI ZELO RESNO! ENA BOLJ KOT DRUGA!

NEKAJ NOVIČK O PUNCAH

VRNILI SMO SE IZ NAJVEČJE RAZSTAVE

Končno smo spet nazaj v ritmu in doma smo po napornem vikendu International weekend, ki se je odvijal na Nizozemskem. Tako smo ponosni in veseli. Naši psi so bili izjemni in odlični, ponovno smo dokazali, da se trdo delo poplača. Najbolj ponosni smo, da so naši psi prvič v zgodovini zastopali slovensko ekipo in dosegli tudi prve točke za Slovenijo.

Read more »

BLOOM NAJLEPŠA NA RAZSTAVI MED 169 BULLČKI

Medtem ko smo mi doma čuvali nekaj posebnega je naša Bloom zmagovala na razstavi skupaj s Joao Hypolitom (Becky-nim vzrediteljem) bila je najlepša na razstavi, kjer je bilo kar 169 bull terrierjev in mini bull terrierjev, še kar ne vrjamemo...... Bloom has bloomed 🌸

Read more »

NAŠI PUNCI MED TOP 10 TERIERJI

Prijavili smo se na TOP 10, ki ga organizira Slovenski klub za terijere. Prijavili smo se bolj za hec kot zares, saj sta naši punci v lanskem letu tekmovali v razredu najmlajših, ampak zakaj ne biti ponosni. To sta prvi bulčici, ki zastopata našo ime psarne in izredno smo ponosni, saj sta se uvrstili med top deset najboljših terierjev Slovenije. Barvo Bloom in Twist.

Read more »