NOVICE

January 2023

NAŠI PSI SO DOBILI VABILA NA PRAV POSEBNO RAZSTAVO

Glede na zelo uspešno leto, ki je za nami, so si naši psi prislužili prav poseben nastop na razstavi, na katero si lahko povabljen samo s strani bull terrier Belgije. Bull terrierji, ki so povabljeni na razstavo so izbrani na podlagi uspehov v prejšnem letu. Kaj naj rečemo? Ne moremo vrjeti, da so med najuspešnejšimi tudi psi naše vzreje. 

Read more »

KAJ JE SOLASTNIŠTVO?

Veliko dobimo vprašanj, kaj je to solastništvo? Ali potem pes ni naš? Kako to vse skupaj poteka? Na spletu smo zasledili en super zapis ki opiše solastništvo.

Read more »

KAJ VSE NAČRTUJEMO V TEMU LETU?

Pred nami je eno zanimivo in zabavno ter predvsem aktivno leto. Komaj čakamo, da se začne v polni aktivnosti, Naše glave so že v polnem pričakovanju in idejah. Letos planirmo leglo z bulterierji, american pocket bully in ameriškimi staffordi.

Read more »
December 2022

IN JE LETO PONOVNO NAOKOLI

Kar ne moremo vrjeti, da se je ponovno leto obrnilo naokoli, včasih se nam zdi da meseci kar bežijo oziroma letijo. Kdaj to spoznaš? Najbolj takrat ko se meniš z lastniki mladičkov in te popravijo, NE oni bodo pa za dva meseca že 1leto. PROSIM? Kako? Pa saj so se ravno skotili, spregledali, začeli hodit in odšli v nove domove. 

Read more »

IN SE JE KONČALA ŠE ENA PRELEPA ZGODBA

Ja prav ste slišali, končalo se je še ena prelepa zgodba, saj je bilo to leglo za nas izjemnega pomena. To leglo je bilo zadnje leglo naše Becky, ki se je skozi vsa 3legla pokazala kot izjemna reproducerka, kar ne moremo vrjeti, kaj vse je spravila na svet, ne samo, da so njeni potomci izredno uspešni, prav vsi psi iz njene vzreje, ki so ostali v našem programu so bili na stopničkah, ampak tudi to da so zdravi!

Read more »

NA VOLJO MLADIČEK BULL TERRIER ZA HIŠNEGA LJUBLJENČKA

Napočil je čas, ko se vzreditelj z težkim srcem odloči, kdo ostane doma in kdo si zaluži novi dom. No saj na koncu, kolikor je težko, veš da vseh ne moreš zadržati in da prav tisti, ki grejo v nove najboljše domove so nakoncu najbolj razvajeni in kraljujejo na svojem kavču ter ob pozornosti in ljubezni novih lastnikov kar cvetijo. No pa da predstavimo tega našega prečudovitega fanta....

Read more »
November 2022

VRNILI SMO SE IZ NAJVEČJE RAZSTAVE

Končno smo spet nazaj v ritmu in doma smo po napornem vikendu International weekend, ki se je odvijal na Nizozemskem. Tako smo ponosni in veseli. Naši psi so bili izjemni in odlični, ponovno smo dokazali, da se trdo delo poplača. Najbolj ponosni smo, da so naši psi prvič v zgodovini zastopali slovensko ekipo in dosegli tudi prve točke za Slovenijo.

Read more »
October 2022
September 2022

BLOOM NAJLEPŠA NA RAZSTAVI MED 169 BULLČKI

Medtem ko smo mi doma čuvali nekaj posebnega je naša Bloom zmagovala na razstavi skupaj s Joao Hypolitom (Becky-nim vzrediteljem) bila je najlepša na razstavi, kjer je bilo kar 169 bull terrierjev in mini bull terrierjev, še kar ne vrjamemo...... Bloom has bloomed 🌸

Read more »

IMELI SMO PREČUDOVITO SOBOTO

Imeli smo super sobo, saj smo se z našimi najmlajšimi udeležili Bull Terrier zabave, ki jo je organiziral Društvo bull terrier Slovenija katerega velik del smo tudi mi. Naša Iva, je ena izmed soustanoviteljc društva, za kar je letos tudi prejela prav posebno nagrado. Srečanje je bilo tako zabavno, da težko opišemo, prav tako se je druženja udeležilo toliko bullčkov, za kar si niti predstavljati nismo mogli. Hvala vam za prečudovit dan. 

Read more »