We have american pocket bully male puppy available❤/ Na voljo samček american pocket bully ❤

NOVICE

April 2024

PONOVNO SMO IZREDNO PONOSNI

Kljub temu, da se sami razstave na žalost nismo mogli udeležiti, smo izreno ponosni! V nedeljo je potekala razstava v Beljgiji in sicer C.E.T.S.Trophy Show, na katero pridejo samo povabljeni psi od katerih so kar trije naši dobili povabila.  Izredno smo ponosni na Mici ( Fireball Bull's Mici - hči našega Harrya), ki je zasedla kar drugo mesto med barvnimi psicami ter našega Hulka, ki se je predstavil v najleši luči možno! Čestitke vsem lastnikom in vrediteljem!

Read more »
March 2024

NA VOLJO SAMČEK AMERICAN POCKET BULLY

Predstavljamo vam samčka iz prvega legla American Pocket Bullyjev v Sloveniji pod okriljem Kinološke zveze Slovenije. Tako je, prav ste prebrali: mama teh prelepih mladičev je prva in edina American Pocket Bullyka, ki je z odliko opravila vzrejni pregled. Samček je neverjetne in skrbno izbrane kombinacije staršov, oče se lahko pohvali tudi z naslovom Grand ABKC Championa. Oče legla je sigurno eden izmed najuspešnejših american bullyev v zgodovini, dosegel je veliko naslovov prvaka razstav. Samček je prikukal na svet 27.01.2024. Odrašča v družinskem okolju, obkroženi z otroci, družbo pa jim dela tudi muca.

Read more »

ČAS JE DA SE URADNO PREDSTAVIMO

Točno danes smo stari 7 tednov in čas je, da se predstavimo tudi uradbno z našimi rodovnišikimi imeni. Na voljo je še en samček in mogoče mogoče še ena psička, če se najde res primerna družina. 

Read more »

VESEL DAN ŽENA

Moč ženske izvira iz dejstva,ki ga ne zna razložiti niti psihologija.Moške se lahko analizira,ženske … samo obožuje.(Oscar Wild)

Read more »

OBISKALA NAS JE HČERKA OD MOTO MOTOTA

Včeraj smo dobili prelep obisk iz naše sestrska psarne Fireball bull’s. Obiskala nas je prečudovita hčerga našega Poisson Ivy Eye Opener aka MOTO MOTO. Mi smo navdušeni, kako se je izkazal Moto pri svojemu prvemu leglu.  

Read more »

NA OBISKU IMAMO DVA PREČUDOVITA BULL TRRIERJA

Naj se pohvalimo, da imamo na obisku ponovno dva prečudovita predstavnika pasme bull terrier. Eden je že bil pri nas pred dobrim letom dni in je tudi oče našemu L-leglu ter naši psički Lali, katero smo zadržali doma. No pa da jih predstavimo: 

Read more »
February 2024

AMERICAN POCKET BULLY MLADIČKI SE PREDSTAVIJO

Predstavljamo vam prvo leglo American Pocket Bullyjev v Sloveniji pod okriljem Kinološke zveze Slovenije. Tako je, prav ste prebrali: mama teh prelepih mladičev je prva in edina American Pocket Bullyka, ki je z odliko opravila vzrejni pregled. Mladički so iz neverjetne in skrbno izbrane kombinacije staršov, oče se lahko pohvali tudi z naslovom Grand ABKC Championa. Mladički so prikukali na svet 27.01.2024. Odraščajo v družinskem okolju, obkroženi z otroci, družbo pa jim dela tudi muca.

Read more »
January 2024

Stainless Steel TOP 1 bull terrier v Rusiji

Ice Court Stainless Steel je posta TOP 1 bull terrier v Rusiji! To je leglo, ki je odraslo pri nas doma, katere mama je naša Poisson Ivy Cotton Candy - Inja! Leglo je nastalo v sodelovanju z našim dobrim prijateljem in mentorjem Joao Hypolito iz psarne Ice Court. Mi smo presrečni! Bravo naš Stainless steel! 

Read more »

NAŠI PSI PONOVNO POVABLJENI V BELGIJO

Naši psi so nas ponovno naredili ponosne, saj so dobili posebna povabila na 46th Continental Europe Trophy Show 2024in Belgium! Tukaj lahko nastopajo zgolj psi kateri so bili povabljeni. Zelo smo ponosni, saj je to že drugo leto zapored, ko so dobili povabila:

Read more »

AMERIŠKA STAFFORDKA NALA IŠČE DOM

Navadno ne pišemo takšnih objav ampak tukaj gre za psičko, vzreje naših zelo dobrih prijateljev ter zares dobrih in srčnih vzrediteljev, katere mladičke smo tudi sami večkrat obiskali in jih crkljali, poleg tega pa zelo dobro poznamo tako mati kot očeta Nale, katera sta zares super stafforda s stabilnim karakterjem. Njena odgovorna vzrediteljica je zapisala sledeče o Nali:

Read more »

LEPI SNEŽNI DNEVI

Preživeli smo prelepe snežne dni, veliko letali za snežnimi kepami, še več smo ga pojedli in se konec dneva zavili v tople posteljce. Nekaj trenutkov smo ujeli tudi na kamero. 

Read more »

MLADIČKI ŽE BRCAJO

Štejemo zadnje dni do prihoda naših ljubkih ameriških pocket bullyev. Z navdušenjem že komaj čakamo, da jih spoznamo. Mamica je že zdaj ogromna, njen trebušček pa skoraj že drsi po tleh in še nekaj dni jih mora nositi. Kotilnica je skoraj popolnoma pripravljena, vsi pripomočki so nakupljeni. Mladički že veselo brcajo in so polni življenja.

Read more »