NOVICE

November 2023
October 2023
September 2023

MONET Z ODLIKO OPRAVILA VZREJNI PREGLED IN POSTALA PRVI AMERICAN BULLY, KI IMA OPRAVLJEN VZRJENI PREGLED

Danes smo se udeležili jesnenskega vzrejnega pregleda, organizirane s strani Kluba za velike pasme in molose. Na vzrejni pregled smo peljali našo Fortis Fortuna Validi Monet, ki je prejela ODLIČNO in PERMANENTNO vzrejno dovoljenje in tako postala prvi american bull v Sloveniji, ki ima opravljeno vzrejni pregled. Zelo smo ponosni, na še eno psico, ki je z odliko opravila vzrejni pregled in po vrhu vsega še prva v Sloveniji. Hvala tudi Matjažu, da jo je odpelal na vzerejni pregled in odlično prezentiral. 

Read more »

LALA Z ODLIKO OPRAVILA VZREJNI PREGLED

Danes smo se udeležili jesnenskega vzrejnega pregleda, organizirane s strani Slovenksega Terier Kluba. Na vzrejni pregled smo peljali našo najmlajšo Poisson Ivy La La Land, ki je prejela ODLIČNO in PERMANENTNO vzrejno dovoljenje. Zelo smo ponosni, na še eno psico, ki je z odliko opravila vzrejni pregled.

Read more »

UDELEŽILI SMO SE 3. BULL TERRIER NORČIJ

Ponovno smo se udeležili, zdaj že 3. BULL TERRIER NORČIJ, bravo celotni ekipi Društva bull terrier Slovenija, da nam je ponovno uspelo narediti tako izjemen dogodek. Mi smo užali na polno. No pa še Herry je dobil naslov NAJBOLJ LJUBKEGA BULLČKA ❤

Read more »
August 2023

SIN OD NAŠE INJE PONOVNO NAJLEPŠI NA RAZSTAVI

Zelo smo ponosni, na sina od naše Inje (Poisson Ivy Cotton Candy), ki je ponovno posegel po samem vrhu na razstavah. Še toliko bolj posebno je to, ker se je skotil in odrasel v naši psarni. Leglo je nastalo skupaj v sodelovanju s Ice Court psarno v Braziliji. Iskrene čestitke Steelu in njegovemu lastniku Alexandr Demidov.

Read more »
July 2023

PRIDI NA 3. BULL TERRIER NORČIJE IN NAS SPOZNAJ

In ja tu so že 3. tradicionalne bull terrier norčije, ki jih ne sme zamuditi noben bull terrier lastnik ali oboževalec pasme ali nekdo, ki se želi veliko nasmejati. Organizirane so s strani Društva Bull terrier Slovenije. Kot vsako leto bomo tudi mi del srečanja zato si rezervirajte datume in nas pridite spoznati predvsem pa da vidite našo pasmo v čisto pravi luči :)

Read more »
June 2023

Z LALO SVA SE UDELEŽILI BULL TERRIER POHODA

Veliko od vas, ve da smo zelo aktivni tudi v Društvu Bull Terrier Slovenija in skupaj z našo najmlajšo sva se udeležili njihovega dogodka Bull Terrier pohod. Lala je bila super ter spoznala mnogo novih prijateljev in se kar hitro prodala drugim ljudem....hehehehe...na koncu pa dobila zasluženi sladoled in ja odšla je domov z nami! hehehehe

Read more »
May 2023

MINEVA KAR 8 LET OD KAR SMO REGISTRIRALI PSARNO

Človek bi rekel, da je kot včeraj, ampak ne minilo je že kar 8 let od kar smo uradno registrirali psarno pod okriljem Kinološke zveze Slovenije. Med tem časom smo imeli 2 legla Ameriških staffordov in 4 legla Bull Terrierjev. Razširili našo Poisson Ivy psarno z veliko novimili lastniki in prečudovitimi domovi za naše mladičke. 

Read more »

TUDI LETOS SE BO DOGAJALO

Tudi letos bo aktivno v Društvu Bull terrier Slovenija, za vas pripravljajo kar tri dogodke. Na vseh dogodkih bomo prisotni tudi mi, tako da pridite in nas spoznajte. 

Read more »
April 2023

HULK NAS JE NAREDIL PONOVNO PONOSNE

Ta vikend se je kot povabljen bull terrier udeležil razstave v Belgiji naš Poisson Ivy Cookie Dough bolj znan kot HULK. To je razstava katere se lahko udeležijo samo povabljeni psi, glede na doseže rezultate v preteklem letu. Povabila so dobile tudi naši punci Bloom in Kokica, ampak se razstave zaradi osebnih zadev nismo udeležili. 

Read more »

HULKOV SIN ZMAGAL NA SPECIALKI

Hulk je postal očka, pred 8 meseci in ne gre, da se ne pohavlimo, da ta vikend njegov sin postal najlepši mladič na specialni razstavi. Vse pohvale vzrediteljici Olji Janković, za uspehe s ♦️Gruja From the Hood♦️. Gruja je star 8 mesecev in že niza uspehe na samih razstavah v Srbiji. Na slii je na zmagovalni stopnički, na specialni razstavi, pod sodnikom in priznanim vzrediteljem bull terrierjev gospodom Vladimir Vukosavljevic-om.

Read more »

IN SMO OPRAVILI VZREJNA DOVOLJENJA

Ne, ni prvoaprilska šala ampak je čista resnica, pohvalimo se lahko, da sta še dva psa naše vzreje opravila vzrejni pregled z odliko in dobila permamnetno vzrejno dovoljnje. S tem je naša psarna pridobila še enega bodočega plemenjaka. Res smo ponosni. Poisson ivy El Koko Loko in Poisson Ivy Eye Opener Četsitike, Še posebaj Lastniku Moto Motoa, Kateri je prebil led in prvič predsavil svojega Motota. Bravo ponosni smo na vaju!

Read more »
March 2023

IMELI SMO POSEBEN OBISK

Ta vikend je bil za nas poseben, obiskal nas je najbolj uspešen samec v Evropi po ABKC lestvici. Zakaj nas je obiskal? Prišel je na obisk naši prelepi Monetki. Sedaj pa vsi skupaj držimo pesti, da vam lahko čez par tednov sporočimo prečudovito novico, da pričakujemo mladičke ❤️ Nekaj utrinkov iz srečanja, več objavimo kasneje.

Read more »

VSI NAVDUŠENCI NAD BULL TERRIERJI NE SMETE TEGA SPREGLEDATI

Društvo Bull Terrier SLovenija je za Vas pripravilo prav posebne puloverje z unikatnimi motivi. Tega ne smete spregledati. Na voljo so za odrasle kot tudi za otroke, poglejte in s tem prispevajte društvo za njihovo dobrodelno dejavnost. Na voljo so rzlične barve ter velikosti. Katerega bi pa imeli vi? Vse puloverje si lahko ogledate TUKAJ.

Read more »
February 2023