NOVICE

July 2024
June 2024

BULL TERRIER MLADIČKI SO TUKAJ

Sprva se vam opravičujemo za tako dolgo čakanje na novičke. Dva legla hkrati nista mačji kašelj, vendar je ob tako dobrih mamicah in zdravih mladičkih vse veliko lažje. V naslednjih dneh si bomo vzeli čas in naredili objave za vsako leglo posebej. Opišemo, kaj vse se je dogajalo in kaj se dogaja. Eni so že spregledali v svet, prvič pojedli obrok in se tudi malo že posončili, medtem ko se drugi skrbno cartajo in sesajo pri mamici, da bodo veliki.

Read more »

DA SE MALO JAVIMO

Naše drage mamice so še vedno breje in z nestrpnostjo pričakujemo dan, ko bosta končno kotili. Njune kotilnice smo skrbno pripravili in opremili tako, da sta popolnoma zadovoljni in se počutita varno ter udobno. Vsak dan ju opazujemo, kako se prilagajata in pripravljata na prihod svojih mladičkov.

Read more »
May 2024

PRIČAKUJEMO BULL TERRIER MLADIČKE

Z veseljem vam sporočamo, da pričakujemo bull terrier mladičke, in sicer bo junija pestro pri nas. Prejšnji četrtek smo potrdili brejost naših psičk, in sicer bosta mamici legla postali KOKICA in TWIST. Tako je, prav ste prebrali, mamici bosta postali kar dve naši psički. Vemo, da bo zelo naporno, a mi že komaj čakamo in se veselimo!

Read more »

LALA JE ŠE URADNO POSTALA ŠAMPION V LEPOTI SLOVENIJE

Ta teden smo dobili pismo v katero nas je še posebaj razveselilo. Pismo je dobila naša Lala, kjer je prejela diplomo in rozeto, saj je izpolnila pogoj za ŠAMPIONKO  V LEPOTI SLOVENIJE in tako sedaj lahko pred njeno rodovniško ime zapišemo Ch. Slo. In tako smo dodali še eno rozeto med vse prejete. 

Read more »

CHOWDER IŠČE SVOJO DRUŽINO

.........najbolj ljubeč mladiček, kar smo jih imeli. Če iščete družbo za crkljanje, je on ta pravi – izjemno ljubeč in cartljiv. Za več informacij na pokličite na 051453555 (Petra).

Read more »
April 2024

LALA ODLIČNA NA SVETOVNI RAZSTAVI PSOV

Udeležili smo WORLD DOG SHOW-a  v ZAGREBU bolj za hec ot za res. Naša veseljakinja LaLa je pokaza vse kaj zna pravi bull terrier od skakanja, lajanja, dirkanja, norenja in veselja. Kljub temu, da je pokazala, da vsekakor je bull terrier je osvojila:

Read more »

PRVA SPECIALNA RAZSTAVA ZA BULL TERRIERJE V SLOVENIJI

Izredno smo ponosni, na Društvo Bull Terrier Slovenia, katerega predcednica je naša Iva. V začetku meseca se je odvijala prva specialka, katere Predsednica organizacijskega odbora je bila prav naša Iva. Čeprav osebno, nismo mogli razstavljat naših psov je Iva svoje delo opravila z odliko in poklon celotni ekipi!

Read more »

PONOVNO SMO IZREDNO PONOSNI

Kljub temu, da se sami razstave na žalost nismo mogli udeležiti, smo izreno ponosni! V nedeljo je potekala razstava v Beljgiji in sicer C.E.T.S.Trophy Show, na katero pridejo samo povabljeni psi od katerih so kar trije naši dobili povabila.  Izredno smo ponosni na Mici ( Fireball Bull's Mici - hči našega Harrya), ki je zasedla kar drugo mesto med barvnimi psicami ter našega Hulka, ki se je predstavil v najleši luči možno! Čestitke vsem lastnikom in vrediteljem!

Read more »
March 2024

NA VOLJO SAMČEK AMERICAN POCKET BULLY

Predstavljamo vam samčka iz prvega legla American Pocket Bullyjev v Sloveniji pod okriljem Kinološke zveze Slovenije. Tako je, prav ste prebrali: mama teh prelepih mladičev je prva in edina American Pocket Bullyka, ki je z odliko opravila vzrejni pregled. Samček je neverjetne in skrbno izbrane kombinacije staršov, oče se lahko pohvali tudi z naslovom Grand ABKC Championa. Oče legla je sigurno eden izmed najuspešnejših american bullyev v zgodovini, dosegel je veliko naslovov prvaka razstav. Samček je prikukal na svet 27.01.2024. Odrašča v družinskem okolju, obkroženi z otroci, družbo pa jim dela tudi muca.

Read more »

ČAS JE DA SE URADNO PREDSTAVIMO

Točno danes smo stari 7 tednov in čas je, da se predstavimo tudi uradbno z našimi rodovnišikimi imeni. Na voljo je še en samček in mogoče mogoče še ena psička, če se najde res primerna družina. 

Read more »

VESEL DAN ŽENA

Moč ženske izvira iz dejstva,ki ga ne zna razložiti niti psihologija.Moške se lahko analizira,ženske … samo obožuje.(Oscar Wild)

Read more »

OBISKALA NAS JE HČERKA OD MOTO MOTOTA

Včeraj smo dobili prelep obisk iz naše sestrska psarne Fireball bull’s. Obiskala nas je prečudovita hčerga našega Poisson Ivy Eye Opener aka MOTO MOTO. Mi smo navdušeni, kako se je izkazal Moto pri svojemu prvemu leglu.  

Read more »