NOVICE

May 2023

MINEVA KAR 8 LET OD KAR SMO REGISTRIRALI PSARNO

Človek bi rekel, da je kot včeraj, ampak ne minilo je že kar 8 let od kar smo uradno registrirali psarno pod okriljem Kinološke zveze Slovenije. Med tem časom smo imeli 2 legla Ameriških staffordov in 4 legla Bull Terrierjev. Razširili našo Poisson Ivy psarno z veliko novimili lastniki in prečudovitimi domovi za naše mladičke. 

Read more »

TUDI LETOS SE BO DOGAJALO

Tudi letos bo aktivno v Društvu Bull terrier Slovenija, za vas pripravljajo kar tri dogodke. Na vseh dogodkih bomo prisotni tudi mi, tako da pridite in nas spoznajte. 

Read more »
April 2023

HULK NAS JE NAREDIL PONOVNO PONOSNE

Ta vikend se je kot povabljen bull terrier udeležil razstave v Belgiji naš Poisson Ivy Cookie Dough bolj znan kot HULK. To je razstava katere se lahko udeležijo samo povabljeni psi, glede na doseže rezultate v preteklem letu. Povabila so dobile tudi naši punci Bloom in Kokica, ampak se razstave zaradi osebnih zadev nismo udeležili. 

Read more »

HULKOV SIN ZMAGAL NA SPECIALKI

Hulk je postal očka, pred 8 meseci in ne gre, da se ne pohavlimo, da ta vikend njegov sin postal najlepši mladič na specialni razstavi. Vse pohvale vzrediteljici Olji Janković, za uspehe s ♦️Gruja From the Hood♦️. Gruja je star 8 mesecev in že niza uspehe na samih razstavah v Srbiji. Na slii je na zmagovalni stopnički, na specialni razstavi, pod sodnikom in priznanim vzrediteljem bull terrierjev gospodom Vladimir Vukosavljevic-om.

Read more »

IN SMO OPRAVILI VZREJNA DOVOLJENJA

Ne, ni prvoaprilska šala ampak je čista resnica, pohvalimo se lahko, da sta še dva psa naše vzreje opravila vzrejni pregled z odliko in dobila permamnetno vzrejno dovoljnje. S tem je naša psarna pridobila še enega bodočega plemenjaka. Res smo ponosni. Poisson ivy El Koko Loko in Poisson Ivy Eye Opener Četsitike, Še posebaj Lastniku Moto Motoa, Kateri je prebil led in prvič predsavil svojega Motota. Bravo ponosni smo na vaju!

Read more »
March 2023

IMELI SMO POSEBEN OBISK

Ta vikend je bil za nas poseben, obiskal nas je najbolj uspešen samec v Evropi po ABKC lestvici. Zakaj nas je obiskal? Prišel je na obisk naši prelepi Monetki. Sedaj pa vsi skupaj držimo pesti, da vam lahko čez par tednov sporočimo prečudovito novico, da pričakujemo mladičke ❤️ Nekaj utrinkov iz srečanja, več objavimo kasneje.

Read more »

VSI NAVDUŠENCI NAD BULL TERRIERJI NE SMETE TEGA SPREGLEDATI

Društvo Bull Terrier SLovenija je za Vas pripravilo prav posebne puloverje z unikatnimi motivi. Tega ne smete spregledati. Na voljo so za odrasle kot tudi za otroke, poglejte in s tem prispevajte društvo za njihovo dobrodelno dejavnost. Na voljo so rzlične barve ter velikosti. Katerega bi pa imeli vi? Vse puloverje si lahko ogledate TUKAJ.

Read more »
February 2023

PREJELI SMO SUPER NOVICE IZ TUJINE

Prejeli smo super novice iz tujine, da je mladiček pri nas vzrejene psičke Poisson Ivy Cotton Candy osvojil naslov drugega NAJLEPŠEGA MLADEGA PSA na razstavi. Čestitke vzreditelju in lastniku. 

Read more »
January 2023

NAŠI PSI SO DOBILI VABILA NA PRAV POSEBNO RAZSTAVO

Glede na zelo uspešno leto, ki je za nami, so si naši psi prislužili prav poseben nastop na razstavi, na katero si lahko povabljen samo s strani bull terrier Belgije. Bull terrierji, ki so povabljeni na razstavo so izbrani na podlagi uspehov v prejšnem letu. Kaj naj rečemo? Ne moremo vrjeti, da so med najuspešnejšimi tudi psi naše vzreje. 

Read more »

KAJ JE SOLASTNIŠTVO?

Veliko dobimo vprašanj, kaj je to solastništvo? Ali potem pes ni naš? Kako to vse skupaj poteka? Na spletu smo zasledili en super zapis ki opiše solastništvo.

Read more »

KAJ VSE NAČRTUJEMO V TEMU LETU?

Pred nami je eno zanimivo in zabavno ter predvsem aktivno leto. Komaj čakamo, da se začne v polni aktivnosti, Naše glave so že v polnem pričakovanju in idejah. Letos planirmo leglo z bulterierji, american pocket bully in ameriškimi staffordi.

Read more »
December 2022

IN JE LETO PONOVNO NAOKOLI

Kar ne moremo vrjeti, da se je ponovno leto obrnilo naokoli, včasih se nam zdi da meseci kar bežijo oziroma letijo. Kdaj to spoznaš? Najbolj takrat ko se meniš z lastniki mladičkov in te popravijo, NE oni bodo pa za dva meseca že 1leto. PROSIM? Kako? Pa saj so se ravno skotili, spregledali, začeli hodit in odšli v nove domove. 

Read more »

IN SE JE KONČALA ŠE ENA PRELEPA ZGODBA

Ja prav ste slišali, končalo se je še ena prelepa zgodba, saj je bilo to leglo za nas izjemnega pomena. To leglo je bilo zadnje leglo naše Becky, ki se je skozi vsa 3legla pokazala kot izjemna reproducerka, kar ne moremo vrjeti, kaj vse je spravila na svet, ne samo, da so njeni potomci izredno uspešni, prav vsi psi iz njene vzreje, ki so ostali v našem programu so bili na stopničkah, ampak tudi to da so zdravi!

Read more »

NA VOLJO MLADIČEK BULL TERRIER ZA HIŠNEGA LJUBLJENČKA

Napočil je čas, ko se vzreditelj z težkim srcem odloči, kdo ostane doma in kdo si zaluži novi dom. No saj na koncu, kolikor je težko, veš da vseh ne moreš zadržati in da prav tisti, ki grejo v nove najboljše domove so nakoncu najbolj razvajeni in kraljujejo na svojem kavču ter ob pozornosti in ljubezni novih lastnikov kar cvetijo. No pa da predstavimo tega našega prečudovitega fanta....

Read more »
November 2022

VRNILI SMO SE IZ NAJVEČJE RAZSTAVE

Končno smo spet nazaj v ritmu in doma smo po napornem vikendu International weekend, ki se je odvijal na Nizozemskem. Tako smo ponosni in veseli. Naši psi so bili izjemni in odlični, ponovno smo dokazali, da se trdo delo poplača. Najbolj ponosni smo, da so naši psi prvič v zgodovini zastopali slovensko ekipo in dosegli tudi prve točke za Slovenijo.

Read more »
October 2022