We are expecting bull terrier puppies❤/ Pričakujemo bulterier mladičke❤

Ameriški Staffordshirski terier 

DOB: 05.02.2022

Oče: Piai I'm Red Abate

Mati: Piai Black Passion Power of Princ

ODRAŠČANJE MLADIČKOV

AMSTAFFI NAŠI, ŽELIMO VAM DOLGO IN ZDRAVO ŽIVLEJNJE

Najtežje se je vzreditelju posloviti od svojih mladičkov in ja prav ob vsakemu potočiš solzico, malo sreče in malo žalosti, kako pa le nebi ti si bil tisti, ki so ga prvi zagledali, ki si se jim prvi nasmejal, ko so se komaj postavljali na tačke, ti si bil tista varna točka njihovega življenja za dobra dva meseca in ja ti si tisti, kateremu je njihova mama vse to zaupala.

Read more »

PUPPY PAKETKI

Kot vedno se zelo radi potrudimo, da pomagamo da je začetek v novem domu, kar se da manj stresen, zato vedno pripravimo novim lastnikom in našim mladičkom nekaj, kar jim le to pomaga.

Read more »

NAŠE PRVO POTOVANJE

Danes je za nas naporen dan, ta naša pasja mama nas je vrgla v boks in to v tako čudno kovinsko zadevo, ki se je premikala...ampak ko smo prispeli.....uhhh kako je velik svet......ampak te pa ta tudi zelo utrudi :)

Read more »

NJAMI NJAMI ŠE BI MAMI....ALI NE?

Pri nas za prvi obrok ponudimo kot mes mus zmešano 🐐skuti, 🐐mleko, 🥚 in 🍯 ter dodamo 100% goveji kolostrum za dodatek. Poglejte kakšen žur so naredili s hrano, mislite da so kaj pojedli?📸

Read more »

KAKO IZGLEDA NAŠA KOTILNICA

včeraj je bil dan za postavljanje in urejanje kotilnice in sobice za prihod mladičkov. Zelo smo veseli saj je sobica nastala ravno tako kot smo si jo predstavljali. Zelo imamo radi, da se naše bodoče mamic počutijo varno, udobno in domače, saj to pomeni, da tudi na mladiče prenašajo takšno energijo. Zato je zelo pomembno, da maldiči odraščajo v stabilnem okolju.

Read more »

ALBUM