HOME » SLOVENSKO » KDO SMO

KDO SMO

Naša zgodba se je začela s tem triom (Saba, Baraba in Brko). Z njimi smo se naučili zelo veliko. Največja šola za nas je bila, da vzreja ni enostavna ampak zelo zahtevna in nepredvidljiva. Z vsakim leglom, vsakim novim psom pride nekaj novega. Copy paste v svetu vzreje ne obstaja in kot vzreditelj moraš biti pripravljen na prav vsako presenečenje.

Smo družinska psarna, ki pood okriljem FCI (mednarodna kinološka zveza) vzrejamo ameriške stafforde in bull terierjev ter american pocket bullyev pod okriljem organizacije ABKC. Naši psi so del naše družine, živijo v hiši in so kot prvo naši družinski člani

ameriški stford
poisson ivy

Naši psi so naš navdih. Vzrejamo s srcem in pokazati mladička naše vzreje nam je v ponos. Ponosni smo prav na vsakega mladička, ki se skoti pri nas. Delo z njimi nas navdihuje in končni rezultat, vesel in ljubljen mladiček v novem domu je plačilo za vso vloženo delo, trud ter neprespane noči.

Nismo tipični vzreditelji, ki bi samo prodali psa in potem o nas nebi več slišali. S tem ko ste vzeli našega mladička, ste vzeli del naše družine, zato zelo radi ostanemo v stiku z novimi lastniki in vsaka prejeta slikica nam pričara nasmeh na obraz. Prav tako smo tukaj za kakršnakoli vprašanja in pomoč novim lastnikom.

Naša Iva je tudi predsednica Društva Bull Terrier Sloveinja.

Dobrodošli na naši spletni strani, če imate kakšna vprašanja nas kontaktirajte

Naši največji uspehi:

  • Hulk 4ti na lestvici TOP TERRIER 2021
  • Prva psarna, ki je reprezentirala svojo slovensko vzrejo na največji specialki v Angliji (2022)
  • Kokica je osvojila naslov NAJLEPŠEGA MLADIČA na največji specilaki v Angliji (2022)
  • Bloom je osvojila TRETJE MESTO na največji specialki v Angliji (2022)
  • Becky je osvojila TRETJE MESTO na največji specialki v Angliji 2019

NAJVEČJA ZMAGA: PRESREČNI LASTNIKI!