We have american pocket bully puppies❤/ Imamo mladičke american pocket bully ❤

IN SE JE KONČALA ŠE ENA PRELEPA ZGODBA

Ja prav ste slišali, končalo se je še ena prelepa zgodba, saj je bilo to leglo za nas izjemnega pomena. To leglo je bilo zadnje leglo naše Becky, ki se je skozi vsa 3legla pokazala kot izjemna reproducerka, kar ne moremo vrjeti, kaj vse je spravila na svet, ne samo, da so njeni potomci izredno uspešni, prav vsi psi iz njene vzreje, ki so ostali v našem programu so bili na stopničkah, ampak tudi to da so zdravi!

S tem je naša Becky zaključila svojo zgodbo kot mama in postala  princeza na kavču, no dodajmo razvajena princeza. Hvala Becky, za vse kar si nam dala, mi pa obljubimo, da te bomo razvajali, do konca tvojih dni in prosim ostani nam zdrava in vesela še mnogo mnogo in še več let. Radi te imamo!

Ponovno so v našo Poisson Ivy družino vtopili prečudoviti ljudje, novi lastniki, in res smo presrečni, da nam zaupate. Vemo, da vam naši mladički povzročijo kar nekaj sivih las, no saj so bullčki ane, ampak toliko več tistih lepih trenutkov. Hvala vam. 

Pa še par slikic Meverica, pred tem ko je odšel v novi dom, ijoj sedaj je pa kar tiho pri nas doma...ZELO ČUDNO! hehehehe

Pravijo, da je zelo priden, ko spi, ampak ko je pa buden je pa pravi hudiček.....Meverick pa naročili smo ti, da si lahko samo malo hudiček nooo :P heheheheheh  z bulčkom mladičkom je res težko-zabavno-posebno!

bulterier mladički

A sem visoko skočil....jap Meverick skoraj že letiš.

bulterier mladički

Hello, Hello my friends, I love you.

bulterier mladički

Vse pod nadzorom? Ja šefica, vse!