We are expecting bull terrier puppies❤/ Pričakujemo bulterier mladičke❤

MINEVA KAR 8 LET OD KAR SMO REGISTRIRALI PSARNO

Človek bi rekel, da je kot včeraj, ampak ne minilo je že kar 8 let od kar smo uradno registrirali psarno pod okriljem Kinološke zveze Slovenije. Med tem časom smo imeli 2 legla Ameriških staffordov in 4 legla Bull Terrierjev. Razširili našo Poisson Ivy psarno z veliko novimili lastniki in prečudovitimi domovi za naše mladičke. 

Še naprej se bomo trudili, da parimo najboljše predstavnike pasme, dali poudarek na zdravje in temperament psov. Vsekakor pa iskali najboljše domove našim mladičkom. Hvala vsem lastnikom, ki ste postali del naše družine in jim nudite najboljše domove.

Zelo smo ponosni tudi na naše uspehe, ki smo jih dosegli v vseh teh letih:

  • Hulk je osvojil naslov VELEŠAMPION Slovenije - Grand CH Slo 
  • Več uvrstitev na lestvico TOP10 TERRIER
  • Več naslovov odraslih in mladinskih šampionov v lepoti
  • Prva psarna, ki je reprezentirala svojo slovensko vzrejo na največji specialki v Angliji (2022)
  • Kokica je osvojila naslov NAJLEPŠEGA MLADIČA na največji specilaki v Angliji (2022)
  • Bloom je osvojila TRETJE MESTO na največji specialki v Angliji (2022)
  • Becky je osvojila TRETJE MESTO na največji specialki v Angliji (2019)
  • Predstavniki naše psarne so sestavljali prvo ekipo Slovenije na največji razstavi v Evropi in sicer International weekend.
  • Prva psarna v Sloveniji, ki je dobila vabila za udeležbo na CETS Belgija ter se predstavila in reperezentirala Slovenijo.

Vsekakor je naš največji uspeh, na katerega smo zelo ponosni, zmaga na eni izmed največjih specialk za Bull Terrierje v Evropi, kjer je bila naša Bloom ABSOLUTNA ZMAGOVALKA.

Kot že veste vsi smo družinska psarna, kjer so psi del naše družine in vse to ne bi bilo mogoče brez našega ustanovitelja in največje podpore, očeta, moža in najboljšega prijatelja Igorja Resanovica. Letos se nam je dogodila tragedija in smo Igorja nepričakovano izgubili, zato smo letos tudi malo manj aktivni, saj je žalost in bolečina prevelika. Zato hvala dragi ATI, tam gor v nebesa, brez tebe vsega tega ne bi bilo. Obljubimo, da bomo še naprej vzrejali in te delali ponosnega, kot si bil ti najbolj ponosen na vse naše pse. Radi te imamo in zelo te pogrešamo.