We have american pocket bully male puppy available❤/ Na voljo samček american pocket bully ❤

NAŠI BULL TERRIERJI PONOVNO USPEŠNI NA RAZSTAVI

Lahko rečemo, da je bila zvezda te razstave naša Poisson Ivy La La Land 🎀LALA🎀, to je bila njena prva razstava in spelala jo je kot profesionalka!

Bila je ena velika energična bombica, katera je v smeh spravila veliko posameznikov ter tudi sodnike 🤣 No, jaz ki sem jo razstavljala sem ob njej bolj švicala kot se smejala ampak res tako ponosna na njo, saj jo iz tira ni vrglo prav nič. 

🥳!!Dosegla je ODLIČNO OCENO, izbrana v TOP 8 psic, med katrimi je bile EDINA BELA BULLČICA med skupaj kar 31 juniorkami!!🥳

Zelo ponosne nas je naredila tudi naša Poisson Ivy Chikki Penaut  🌸BLOOM🌸 katero je razstavljala gospa Gisela Durán (Emred Kennel) iz katere psarne prihaja njen oče Ch. Emred Devils Tri Star. Bloom je nastopala samo v nedeljo in dosegla največ točk za Slovenijo in sicer kar 6točk.🥳 Bloom je pač profi v razstavljanju tako, da je v vsemu skupaj zelo uživala.🥳

Na sledeči POVEZAVI si lahko pogledate našo profičko v ringu.

Prav tako pa ne smemo pozabiti omeniti Poisson Ivy El Koko Loko 🦋KOKICA🦋 in Poisson Ivy Cookie Dough 🍪HULK🍪 (lastnik David Kirbiš) katera sta bila v zelo močnih konkurencah ODLIČNA med 23 predstavniki! Zelo smo ponosni na našo ekipo! Predstavljati toliko psov svoje vzreje in še vsi ODLIČNI so sanje!

Prezentacija ekipe Slovenije

Čestitke vsem zmagovalcem 🥳