DA SE MALO JAVIMO

Naše drage mamice so še vedno breje in z nestrpnostjo pričakujemo dan, ko bosta končno kotili. Njune kotilnice smo skrbno pripravili in opremili tako, da sta popolnoma zadovoljni in se počutita varno ter udobno. Vsak dan ju opazujemo, kako se prilagajata in pripravljata na prihod svojih mladičkov.

Mamici sta v tem obdobju zelo lačni in potrebujeta veliko energije, zato ju razvajamo z najboljšo hrano. Njuna prehrana je bogata in raznolika, polna hranil, ki jih potrebujeta za podporo zdravju in rasti svojih malih zakladov. Danes smo se še posebej potrudili in z ljubeznijo pripravili poseben puding, imenovan "Mother Pudding", po receptu Puppy Culture. Ta poslastica je bila narejena posebej za njiju, da jima nudila dodatno energijo in hranila, ki jih potrebujeta v tem pomembnem času.

Sedaj pa skupaj z njima čakamo in upamo, da bo vse potekalo gladko in brez zapletov. Vse smo pripravili – od kotilnic, hrane, do naših src, ki že bijejo hitreje ob misli na nove mladičke. Komaj čakamo, da jih spoznamo in jim nudimo vso ljubezen ter skrb, ki jo potrebujejo.

Naslednjič, ko se javimo, upamo, da bomo lahko delili veselo novico in zvoke majhnih, veselih mladičkov. Do takrat pa bomo z ljubeznijo in skrbjo spremljali mamici ter se pripravljali na prihod novih družinskih članov.