HORUS IN TWIST

sta nam skupaj začara štiri prekrasne psičke. Očitno bo letos leto samih psičk. Komaj čakamo, da odpejo oči in jih spoznamo. Predstavljamo vam: 

POISSON IVY IT FINALLY HAPPEN

POISSON IVY ILLUSIONIST'S CHARM

POISSON IVY IRRESISTIBLE SPIRIT

POISSON IVY INFINITE GRACE

DNEVNIK i LEGLA

July 2024

IN SMO TUDI ME OKUSILE HRANO

Prvič so okusile hrano 🍽️, in bila je zabavna packarija 🎨. Najboljše je seveda stopiti v hrano 🐾 in potem še s taco po sestri 🐶, kar nas je vse nasmejalo. Kozja skuta, s kozjim mlekom, domačim medom in jajčki je bila zelo okusna 🧀🥛🍯🥚, in prav vse so uživale v vsakem grižljaju. Sedaj pa naprej v nova raziskovanja 🧭. Še malo in bo čas, da gremo v zunanji svet 🌳, kjer jih čaka še več dogodivščin. Ampak prvo je pred nami naše prvo razgliščenje 🎉. Naše male raziskovalke se res hitro učijo in uživamo v vsakem trenutku, ki ga preživimo z njimi 🥰.

Read more »

POZDRAVLJEN SVET, ME VAS VIDIMO

Naše mladičke, punčke, so končno odprle oči 👀 in zdaj vidijo svet okoli sebe 🌍. Upamo, da bodo v življenju videle samo lepe stvari 🌈. Začele so se tudi odzivati na zvoke 🔊 in res uživamo, ko se z njimi pogovarjamo. Njihova ušeska se tresejo, ko se odzivajo 🐶👂. Prav srčkane so! 🥰

Read more »

IN DOPOLNILE SMO DVA TEDNA

Oh, te naše punčke, rastejo kot gobice 🍄 in sedaj so že tudi one podobne kužkom 🐶. Twist je res tako super mamica 🥰, ampak takkooo zelo nerodna 🙈. Življenje pa poteka po ustaljenem ritmu:

Read more »
June 2024

TWIST KOT MAMICA

Nimamo besed, Twist obožuje svoje punce. Precizno jih čisti (zato so na slikah kje tudi rumene ritke) in njeno mleko je več kot odlično, saj punce rastejo kot gobe in so tako okrogle, da se skoraj bolj kotalijo kot plazijo. Na začetku je bila malo nerodna, zato smo jo, kot vedno, imeli ves čas pod nadzorom, da ne bi slučajno kakšno punco iz ljubezni povaljala in jo zadušila. Zdaj, ko so večje in močnejše, pa jo kar težko spravimo iz kotilnice; mogoče se prepriča za kakšno skuto ali priboljšek.

Read more »

POZDRAVLJENI VSI TUKAJ SMO

Prikukale so na svet v četrtek. Dobili smo štiri psičke, skotile so se močne in vse so imele močan sesalni nagon tako da vse kar je bilo potebno je dobro mamino mleko in seveda začetni kolostrom, ki je najpomembnejši. Punce super napredujejo v enem tednu so podvojile težo, so zlo aktivne in obvladajo že celotno kotilnico. 

Read more »