DOBRODOŠLI NA STRANI POISSON IVY

kjer se ukvarjamo z vzrejo bulterierjev, ameriških stafordov in american bullijev.

Uspešno vzrejamo in razveseljujemo nove lastnike že od leta 2015.

...THE MOST POWER IN THE SMALLEST SPACE...

(by Franne Berez)

Smo prva psarna v Sloveniji, ki je reprezentirala slovensko vzrejo bulterierjev na International open show v Angliji in prva psarna, ki je osvojila naslov najlepšega mladiča na 22’ Puppy BISS Open Trophy Show winner, hkrati je psička iz naše vzreje osvojila naslov najlepšega bullčka na razstavi 22’ TATA BISS Trophy Winner med 169 bullčki. Prav tako, so psi naše vzreje bili del prve ekipe Slovenije na največji razstavi v Evropi in sicer na International weekend.

bulterier slovenija

Naši psi uživajo na hrani ACANA | Premium Pet Food for Dogs ter trenirani so pod okriljem Maje Šparovec (Klub Canima - šolamo pse, izobražujemo skrbnike).VSI NAVDUŠENCI NAD BULL TERRIERJI NE SMETE TEGA SPREGLEDATI

Društvo Bull Terrier SLovenija je za Vas pripravilo prav posebne puloverje z unikatnimi motivi. Tega ne smete spregledati. Na voljo so za odrasle kot tudi za otroke, poglejte in s tem prispevajte društvo za njihovo dobrodelno dejavnost. Na voljo so rzlične barve ter velikosti. Katerega bi pa imeli vi? Vse puloverje si lahko ogledate TUKAJ.

Read more »

NAŠI PSI SO DOBILI VABILA NA PRAV POSEBNO RAZSTAVO

Glede na zelo uspešno leto, ki je za nami, so si naši psi prislužili prav poseben nastop na razstavi, na katero si lahko povabljen samo s strani bull terrier Belgije. Bull terrierji, ki so povabljeni na razstavo so izbrani na podlagi uspehov v prejšnem letu. Kaj naj rečemo? Ne moremo vrjeti, da so med najuspešnejšimi tudi psi naše vzreje. 

Read more »

KAJ JE SOLASTNIŠTVO?

Veliko dobimo vprašanj, kaj je to solastništvo? Ali potem pes ni naš? Kako to vse skupaj poteka? Na spletu smo zasledili en super zapis ki opiše solastništvo.

Read more »

KAJ VSE NAČRTUJEMO V TEMU LETU?

Pred nami je eno zanimivo in zabavno ter predvsem aktivno leto. Komaj čakamo, da se začne v polni aktivnosti, Naše glave so že v polnem pričakovanju in idejah. Letos planirmo leglo z bulterierji, american pocket bully in ameriškimi staffordi.

Read more »

IN JE LETO PONOVNO NAOKOLI

Kar ne moremo vrjeti, da se je ponovno leto obrnilo naokoli, včasih se nam zdi da meseci kar bežijo oziroma letijo. Kdaj to spoznaš? Najbolj takrat ko se meniš z lastniki mladičkov in te popravijo, NE oni bodo pa za dva meseca že 1leto. PROSIM? Kako? Pa saj so se ravno skotili, spregledali, začeli hodit in odšli v nove domove. 

Read more »

IN SE JE KONČALA ŠE ENA PRELEPA ZGODBA

Ja prav ste slišali, končalo se je še ena prelepa zgodba, saj je bilo to leglo za nas izjemnega pomena. To leglo je bilo zadnje leglo naše Becky, ki se je skozi vsa 3legla pokazala kot izjemna reproducerka, kar ne moremo vrjeti, kaj vse je spravila na svet, ne samo, da so njeni potomci izredno uspešni, prav vsi psi iz njene vzreje, ki so ostali v našem programu so bili na stopničkah, ampak tudi to da so zdravi!

Read more »

NA VOLJO MLADIČEK BULL TERRIER ZA HIŠNEGA LJUBLJENČKA

Napočil je čas, ko se vzreditelj z težkim srcem odloči, kdo ostane doma in kdo si zaluži novi dom. No saj na koncu, kolikor je težko, veš da vseh ne moreš zadržati in da prav tisti, ki grejo v nove najboljše domove so nakoncu najbolj razvajeni in kraljujejo na svojem kavču ter ob pozornosti in ljubezni novih lastnikov kar cvetijo. No pa da predstavimo tega našega prečudovitega fanta....

Read more »

VRNILI SMO SE IZ NAJVEČJE RAZSTAVE

Končno smo spet nazaj v ritmu in doma smo po napornem vikendu International weekend, ki se je odvijal na Nizozemskem. Tako smo ponosni in veseli. Naši psi so bili izjemni in odlični, ponovno smo dokazali, da se trdo delo poplača. Najbolj ponosni smo, da so naši psi prvič v zgodovini zastopali slovensko ekipo in dosegli tudi prve točke za Slovenijo.

Read more »