We have american pocket bully puppies❤/ Imamo mladičke american pocket bully ❤

DOBRODOŠLI NA STRANI POISSON IVY

kjer se ukvarjamo z vzrejo bulterierjev, ameriških stafordov in american bullijev.

Uspešno vzrejamo in razveseljujemo nove lastnike že od leta 2015.

...THE MOST POWER IN THE SMALLEST SPACE...

(by Franne Berez)

Smo prva psarna v Sloveniji, ki je reprezentirala slovensko vzrejo bulterierjev na International open show v Angliji in prva psarna, ki je osvojila naslov najlepšega mladiča na 22’ Puppy BISS Open Trophy Show winner, hkrati je psička iz naše vzreje osvojila naslov najlepšega bullčka na razstavi 22’ TATA BISS Trophy Winner med 169 bullčki. Prav tako, so psi naše vzreje bili del prve ekipe Slovenije na največji razstavi v Evropi in sicer na International weekend.

bulterier slovenija

Naši psi uživajo na hrani WILDERNESS DOG FOOD in POKUSA SLOVENIJA ter trenirani pod okriljem Maje Šparovec (Klub Canima - šolamo pse, izobražujemo skrbnike).


AMERICAN POCKET BULLY MLADIČKI SE PREDSTAVIJO

Predstavljamo vam prvo leglo American Pocket Bullyjev v Sloveniji pod okriljem Kinološke zveze Slovenije. Tako je, prav ste prebrali: mama teh prelepih mladičev je prva in edina American Pocket Bullyka, ki je z odliko opravila vzrejni pregled. Mladički so iz neverjetne in skrbno izbrane kombinacije staršov, oče se lahko pohvali tudi z naslovom Grand ABKC Championa. Mladički so prikukali na svet 27.01.2024. Odraščajo v družinskem okolju, obkroženi z otroci, družbo pa jim dela tudi muca.

Read more »

Stainless Steel TOP 1 bull terrier v Rusiji

Ice Court Stainless Steel je posta TOP 1 bull terrier v Rusiji! To je leglo, ki je odraslo pri nas doma, katere mama je naša Poisson Ivy Cotton Candy - Inja! Leglo je nastalo v sodelovanju z našim dobrim prijateljem in mentorjem Joao Hypolito iz psarne Ice Court. Mi smo presrečni! Bravo naš Stainless steel! 

Read more »

NAŠI PSI PONOVNO POVABLJENI V BELGIJO

Naši psi so nas ponovno naredili ponosne, saj so dobili posebna povabila na 46th Continental Europe Trophy Show 2024in Belgium! Tukaj lahko nastopajo zgolj psi kateri so bili povabljeni. Zelo smo ponosni, saj je to že drugo leto zapored, ko so dobili povabila:

Read more »

AMERIŠKA STAFFORDKA NALA IŠČE DOM

Navadno ne pišemo takšnih objav ampak tukaj gre za psičko, vzreje naših zelo dobrih prijateljev ter zares dobrih in srčnih vzrediteljev, katere mladičke smo tudi sami večkrat obiskali in jih crkljali, poleg tega pa zelo dobro poznamo tako mati kot očeta Nale, katera sta zares super stafforda s stabilnim karakterjem. Njena odgovorna vzrediteljica je zapisala sledeče o Nali:

Read more »

LEPI SNEŽNI DNEVI

Preživeli smo prelepe snežne dni, veliko letali za snežnimi kepami, še več smo ga pojedli in se konec dneva zavili v tople posteljce. Nekaj trenutkov smo ujeli tudi na kamero. 

Read more »

MLADIČKI ŽE BRCAJO

Štejemo zadnje dni do prihoda naših ljubkih ameriških pocket bullyev. Z navdušenjem že komaj čakamo, da jih spoznamo. Mamica je že zdaj ogromna, njen trebušček pa skoraj že drsi po tleh in še nekaj dni jih mora nositi. Kotilnica je skoraj popolnoma pripravljena, vsi pripomočki so nakupljeni. Mladički že veselo brcajo in so polni življenja.

Read more »

MOTO MOTO JE POSTAL OČKA

Moto Moto je postal očka. Na žalost je vzreja lahko včasih zelo kruta, ampak tu je Glory-ia, ki bo pričarala na smeh naveliko obrazov. Čestitke vzrediteljici Nataši Varmaz psarna Fireball bull's. Sama je zapisala:

Read more »

OB KONCU LETA PREČUDOVITA NOVICA

Z velikim veseljem sporočamo, da smo nedavno potrdili brejost naše ljubke Monet! Z navdušenjem pričakujemo prihod mladičkov v začetku februarja. Oče legla je čudoviti Grand Champion Kai (Big Dogs Romania Kai). Mladički bodo dvojno registrirani pri ABKC in FCI - nepriznane pasme. To bo prvo American Bully leglo v Sloveniji, kjer bodo mladički prejeli rodovnike s strani Kinološke zveze Slovenije. To pomeni, da je Monetka, mama legla, uspešno opravila vzrejni pregled in prejela odlično oceno. Sledimo in držimo pesti, da bo vse potekalo gladko.

Read more »