DOBRODOŠLI NA STRANI POISSON IVY

kjer se ukvarjamo z vzrejo bulterierjev, ameriških stafordov in american bullijev.

Uspešno vzrejamo in razveseljujemo nove lastnike že od leta 2015.

...THE MOST POWER IN THE SMALLEST SPACE...

(by Franne Berez)

Smo prva psarna v Sloveniji, ki je reprezentirala slovensko vzrejo bulterierjev na International open show v Angliji in prva psarna, ki je osvojila naslov najlepšega mladiča na 22’ Puppy BISS Open Trophy Show winner, hkrati je psička iz naše vzreje osvojila naslov najlepšega bullčka na razstavi 22’ TATA BISS Trophy Winner med 169 bullčki. Prav tako, so psi naše vzreje bili del prve ekipe Slovenije na največji razstavi v Evropi in sicer na International weekend.

bulterier slovenija

Naši psi uživajo na hrani ACANA | Premium Pet Food for Dogs ter trenirani so pod okriljem Maje Šparovec (Klub Canima - šolamo pse, izobražujemo skrbnike).


MONET Z ODLIKO OPRAVILA VZREJNI PREGLED IN POSTALA PRVI AMERICAN BULLY, KI IMA OPRAVLJEN VZRJENI PREGLED

Danes smo se udeležili jesnenskega vzrejnega pregleda, organizirane s strani Kluba za velike pasme in molose. Na vzrejni pregled smo peljali našo Fortis Fortuna Validi Monet, ki je prejela ODLIČNO in PERMANENTNO vzrejno dovoljenje in tako postala prvi american bull v Sloveniji, ki ima opravljeno vzrejni pregled. Zelo smo ponosni, na še eno psico, ki je z odliko opravila vzrejni pregled in po vrhu vsega še prva v Sloveniji. Hvala tudi Matjažu, da jo je odpelal na vzerejni pregled in odlično prezentiral. 

Read more »

LALA Z ODLIKO OPRAVILA VZREJNI PREGLED

Danes smo se udeležili jesnenskega vzrejnega pregleda, organizirane s strani Slovenksega Terier Kluba. Na vzrejni pregled smo peljali našo najmlajšo Poisson Ivy La La Land, ki je prejela ODLIČNO in PERMANENTNO vzrejno dovoljenje. Zelo smo ponosni, na še eno psico, ki je z odliko opravila vzrejni pregled.

Read more »

UDELEŽILI SMO SE 3. BULL TERRIER NORČIJ

Ponovno smo se udeležili, zdaj že 3. BULL TERRIER NORČIJ, bravo celotni ekipi Društva bull terrier Slovenija, da nam je ponovno uspelo narediti tako izjemen dogodek. Mi smo užali na polno. No pa še Herry je dobil naslov NAJBOLJ LJUBKEGA BULLČKA ❤

Read more »

SIN OD NAŠE INJE PONOVNO NAJLEPŠI NA RAZSTAVI

Zelo smo ponosni, na sina od naše Inje (Poisson Ivy Cotton Candy), ki je ponovno posegel po samem vrhu na razstavah. Še toliko bolj posebno je to, ker se je skotil in odrasel v naši psarni. Leglo je nastalo skupaj v sodelovanju s Ice Court psarno v Braziliji. Iskrene čestitke Steelu in njegovemu lastniku Alexandr Demidov.

Read more »

PRIDI NA 3. BULL TERRIER NORČIJE IN NAS SPOZNAJ

In ja tu so že 3. tradicionalne bull terrier norčije, ki jih ne sme zamuditi noben bull terrier lastnik ali oboževalec pasme ali nekdo, ki se želi veliko nasmejati. Organizirane so s strani Društva Bull terrier Slovenije. Kot vsako leto bomo tudi mi del srečanja zato si rezervirajte datume in nas pridite spoznati predvsem pa da vidite našo pasmo v čisto pravi luči :)

Read more »

Z LALO SVA SE UDELEŽILI BULL TERRIER POHODA

Veliko od vas, ve da smo zelo aktivni tudi v Društvu Bull Terrier Slovenija in skupaj z našo najmlajšo sva se udeležili njihovega dogodka Bull Terrier pohod. Lala je bila super ter spoznala mnogo novih prijateljev in se kar hitro prodala drugim ljudem....hehehehe...na koncu pa dobila zasluženi sladoled in ja odšla je domov z nami! hehehehe

Read more »

MINEVA KAR 8 LET OD KAR SMO REGISTRIRALI PSARNO

Človek bi rekel, da je kot včeraj, ampak ne minilo je že kar 8 let od kar smo uradno registrirali psarno pod okriljem Kinološke zveze Slovenije. Med tem časom smo imeli 2 legla Ameriških staffordov in 4 legla Bull Terrierjev. Razširili našo Poisson Ivy psarno z veliko novimili lastniki in prečudovitimi domovi za naše mladičke. 

Read more »

TUDI LETOS SE BO DOGAJALO

Tudi letos bo aktivno v Društvu Bull terrier Slovenija, za vas pripravljajo kar tri dogodke. Na vseh dogodkih bomo prisotni tudi mi, tako da pridite in nas spoznajte. 

Read more »

HULK NAS JE NAREDIL PONOVNO PONOSNE

Ta vikend se je kot povabljen bull terrier udeležil razstave v Belgiji naš Poisson Ivy Cookie Dough bolj znan kot HULK. To je razstava katere se lahko udeležijo samo povabljeni psi, glede na doseže rezultate v preteklem letu. Povabila so dobile tudi naši punci Bloom in Kokica, ampak se razstave zaradi osebnih zadev nismo udeležili. 

Read more »

HULKOV SIN ZMAGAL NA SPECIALKI

Hulk je postal očka, pred 8 meseci in ne gre, da se ne pohavlimo, da ta vikend njegov sin postal najlepši mladič na specialni razstavi. Vse pohvale vzrediteljici Olji Janković, za uspehe s ♦️Gruja From the Hood♦️. Gruja je star 8 mesecev in že niza uspehe na samih razstavah v Srbiji. Na slii je na zmagovalni stopnički, na specialni razstavi, pod sodnikom in priznanim vzrediteljem bull terrierjev gospodom Vladimir Vukosavljevic-om.

Read more »