KAKO DO MLADIČKA

Zavzemamo se za vzrejo zdravih in kakovostnih psov, ki ustrezajo pasmi standarda. Temperament je za nas ena najpomembnejših stvari, zato veliko vlagamo v mladičke in poskušamo, da so kar se da najbolje socializirani. Trudimo se, da gredo čez čim več rok, družijo se z otroci in odraslimi vseh starosti, preden zapustijo naš dom.

Trudimo se, da bi bili naši mladički tem bolj zdravi, zato opravimo z našimi psmi vse zdravstvene teste, ki jih zahteva Kinološka zveza Slovenija oziroma vzrejni pravilnik za določeno pasmo. Vsi mladički bodo cepljeni, večkrat razgliščeni, mikročipirani in veterinarsko pregledani. Vsak mladiček bo šel od nas s podpisano pogodbo.

Naš cilj je, da našim mladičkom najdemo ljubljene in predane domove, zato se po svojih najboljših močeh trudimo, da potencialne lastnike preverimo ter jih dobro spoznamo. Mladičkov se ne izbira po načelu "prvi pride, prvi dobi". Ocenili bomo vsakega mladička in se po svojih najboljših močeh potrudil, da se mladički ujemajo s potencialnimi lastniki.

Vse naše mladičke, ki se oddaja kot hišne ljubljenčke (ne za razstave in ne za vzrejo). Dobili boste "Puppy paket", ki vsebuje kopijo njegovega overjenega rodovnika, kopijo naše pogodbe ter mladičkov potni list in zdravstveno dokumentacijo. V Puppy paketu boste prejeli tudi pasjo hrano, ki jo je mladiček vajen, nekaj igrač, odejico z vonjem legla, skripto s splošnimi navodili in veliko drugih dobrot.

bulterier lmladički

Upoštevajte, da stroški lastništva psov niso poceni. Morali boste zagotoviti stroške ustreznega bivanja, ograje, kakovostne hrane in veterinarskih stroškov.

Po temu, ko nam boste poslali izpolnjen obrazec vas bomo kontaktirali. Po pogovoru, vas bomo dodali na čakalno listo. Čakalna lista ne pomeni nič, dokler ni vplačana rezervacija za mladiča. Vzamemo si vso pravico, da vam znesek rezervacije vrnemo, če se izkaže, da v leglu ni mladiča primernega za vas. Vaša odločitev je, ali počakate na naslednje leglo.

Veliko ljudi nas sprašuje, kaj je to solastništvo več o temu si lahko preberete TUKAJ.

poisson ivy

PUPPY OBRAZEC