We have american pocket bully male puppy available❤/ Na voljo samček american pocket bully ❤

IN JE LETO PONOVNO NAOKOLI

Kar ne moremo vrjeti, da se je ponovno leto obrnilo naokoli, včasih se nam zdi da meseci kar bežijo oziroma letijo. Kdaj to spoznaš? Najbolj takrat ko se meniš z lastniki mladičkov in te popravijo, NE oni bodo pa za dva meseca že 1leto. PROSIM? Kako? Pa saj so se ravno skotili, spregledali, začeli hodit in odšli v nove domove. 

bulterier mladički

Leto, 2022 je bilo za nas zelo uspešno leto in hkrati leto, ko smo spoznali kruto stran vzreje. Ampak za vsakim dežjem se je prikazalo sonce in vedno se zadeve speljejo tako kot se morejo in na koncu je leto zaznamovalo polno smeha in veselja.

Kaj vse smo dosegli letos s svojimi psmi, se nam včasih zdi da še kar sanjamo in nismo dojeli, ampak ja zelo smo ponosni na naše bulčke in še bolj na njihove lastnike, kako nas predstavljajo v svetu, hvala vam da tako skrbite za naše pse, tako bullčke kot stafforde in skrbite za to, da so vaši/naši psi pravi predstavniki pasme. Sigurno se moremo pohvaliti kaj vse so dosegli naši psi:

Poisson ivy el koko loko
  • Poisson Ivy Cookie Dough je postal VELEŠAMPION SLOVENIJE!, velika zahvala gre njegovemu lastniku Davidu Kirbišu, hvala hvala hvala
Poisson Ivy Cookie dough
  • Poisson Ivy Chikki Peanut je zmagala na eni izmed največjih specialk v Evropi in tako postala najleši bulterier razstvae ali tako imenovano BEST IN SHOW TROPHY WINNER!
Poisson Ivy Chikki Peanut
  • Hulk, Butch, Kokica in Twist so bili prav tako del slovenske reprezentance, ki se je kot EKIPA SLOVENIJE! predstavila na največji razstavi na Nizozemskem 

To so le najpomembnejši uspehi v tem letu, ampak o takih upehih smo nekoč samo sanjali. To so uspehi, ko si rečeš v mislih, uhh mogoče pa nekoč uspe tudi meni enkrat v vzreji, no nam je uspelo in dobili smo veliko potrditev, da imamo res kvalitetno vzrejo in še bolj pomembno temperamentno zelo dobre pse, ki se obožujejo kazati na razstavah. Res smo ponosni, kajti v vsak ta uspeh je bilo vloženo veliko truda in časa. 

Radi bi se zahvalili prav vsem lastnikom, ki so nam zaupali, naši trenerki Maji Šparovec in vsem bližnjim, ki pomagajo, da se lahko sploh udeležimo takšnih razstav.

Kaj planiramo v NOVEM LETU 2023?

Za vse informacije kako do mladička si lahko preberete TUKAJ.

YEAR 2o23 WE ARE READY!