KAKO DO MLADIČKA

Zavzemamo se za vzrejo zdravih in kakovostnih psov, ki ustrezajo pasmi standarda. Temperament je za nas ena najpomembnejših stvari, zato veliko vlagamo v mladičke in poskušamo, da so kar se da najbolje socializirani. Trudimo se, da gredo čez čim več rok, družijo se z otroci in odraslimi vseh starosti, preden zapustijo naš dom.

poisson ivy

Trudimo se, da bi bili naši mladički tem bolj zdravi, zato opravimo vse zdravstvene teste, ki jih zahteva pasma. Vsi mladički bodo cepljeni, večkrat razgliščeni, mikročipirani in veterinarsko pregledani. Mladički bull terier pasme bodo opravili test BAER (test sluha) in ultrazvok trebuha. Vsak mladiček bo šel od nas s podpisano pogodbo.

bulterier leglo

Naš cilj je, da našim mladičkom najdemo ljubljene in predane domove, zato se po svojih najboljših močeh trudimo, da potencialne lastnike preverimo ter jih dobro spoznamo. Mladičkov se ne izbira po načelu "prvi pride, prvi dobi". Ocenili bomo vsakega mladička in se po svojih najboljših močeh potrudil, da se mladički ujemajo s potencialnimi lastniki.

Vse naše mladičke, ki se oddaja kot hišne ljubljenčke (ne za razstave in ne za vzrejo), je potrebno sterilizirati ali kastrirati pri primerni starosti. Dobili boste "Puppy paket", ki vsebuje kopijo njegovega overjenega rodovnika, kopijo naše pogodbe ter mladičkov potni list in zdravstveno dokumentacijo. V paketu Puppy boste prejeli tudi pasjo hrano, ki jo je mladiček vajen, nekaj igrač, odejico z vonjem legla, skripto s splošnimi navodili in veliko drugih dobrot.

Upoštevajte, da stroški lastništva psov niso poceni. Morali boste zagotoviti stroške ustreznega bivanja, ograje, kakovostne hrane in veterinarskih stroškov.

ameriški stford

PUPPY OBRAZEC


Po temu, ko nam boste poslali izpolnjen obrazec vas bomo kontaktirali. Po pogovoru, vas bomo dodali na čakalno listo. Čakalna lista ne pomeni nič, dokler ni vplačana rezervacija za mladiča. Vzamemo si vso pravico, da vam znesek rezervacije vrnemo, če se izkaže, da v leglu ni mladiča primernega za vas. Vaša odločitev je, ali počakate na naslednje leglo.