We have american pocket bully male puppy available❤/ Na voljo samček american pocket bully ❤

NAŠIH PRVIH 14 DNI

Published on 16 April 2022 at 02:06

V prvih 14 dneh so se naši mladički 7zelo napredovali, v tem obdobju pozorno spremljamo, da dobro rastejo in da se njihova teža povečuje. Zelo smo veseli, saj so vsi trije mladički potrojili svojo težo.

V tem obdobju prav tako naredimo vse, da ugajamo mami, da se med dojenjem mladičkov počuti varno in mirno. Becky je spet pokazala, da je neverjetna mama. Neguje mladičke, je zelo mirna in posluša vsak njihov gib in zvok. Čisti jih in se crklja.

V tem obdobju smo spremenili veliko različnih podlag v kotilnici, tako da imajo mladički dober oprijem, v začetku poskušanja postavljanja na tačke in spijo na čisti in mehki podlagi. v notranjosti imajo tudi veliko igrač, ne za igranje, ampak kot ovire, ki jih morajo premagati, ko pridejo do "milk bara".

Že kažejo, da je čas, da naredimo prostor za lulanje in kakanje. Njihova ušesa so skoraj da odprta in v naslednjih dneh bomo začeli s treningi klikerja, medtem ko bodo sesali pri mami.

Vsi se že postavljajo na tačke in se majejo kot pijani mladički, a kmalu bodo odprli oči in začeli hoditi že bolj stbilno.

Naj se zabava začne.

Evo pa smo prešli čez prelomnico dveh tednov. Mladički in mamoca so bili prvič razliščeni prav tako smo izvedli lrvi trening s klikerjem kjer bomo potrjevali umirjeno sesanje mleka pri mami in.......vsega ne izdamo sedaj, naj ostane še kaj informacij za naslednji update 😊